Sin categoría

Carta. Jornada de centres 25 de maig

Benvolguts i benvolgudes,

Us escrivim per animar-vos de nou a formar part dels centres educatius que convoquen i organitzen el Primer Congrés d’Educació Pública. El proper dia 25 de maig fem una trobada de centres educatius per definir el contingut del Congrés. Tant si us heu  apuntat, com sinó ho heu fet encara us volem dir que:

  • Aquest Congrés l’organitzem els centres educatius. Encara no hi ha temes de debat, ni ponències escrites, perquè volem que els temes i els intercanvis que es realitzin siguin proposats i decidits pels mateixos centres. Quins són els temes que ens identifiquen més com a Escola Pública? Quins són els aspectes més importants? O els més urgents?
  • Volem representar la veude les  comunitats educatives, no és un Congrés només de mestres. Per tant, tots els que hi assistim hem d’haver participat en compartir i precisar aquest sentit de la convocatòria.
  • El Congrés ha de representar la voluntat de definir el paper que l’educació pública juga en el conjunt del sistema educatiu. Per tant, farem l’esforç d’anar identificant:
    1. Els principis que identifiquen el model d’educació pública.
    2. Les línies d’actuació que proposem
    3. Les condicions que necessitem per fer les transformacions sostenibles i extensibles.

Ningú ho farà per nosaltres. Aquesta és una aposta complexa pels moments que vivim  i difícil per l’esforç que ens autoexigim les escoles, però també engrescadora i positiva. Si som capaços de visibilitzar la nostra veu col.lectiva a favor d’una educació pública realment transformadora, millorant i enfortint la xarxa pública, aconseguirem el màxim reconeixement social de la feina que fem cada dia.

Si encara no formes part del grup de centres educatius organitzadors, t’animem a fer-ho.

Formulari Adhesió de centre

Si ja en formes part i t’has inscrit a la jornada del 25, molt bé! Si no ho has fet encara, no esperis més. Necessitem totes les veus. Aquest dia tenim una cita per seguir dibuixant el Congrés.

Inscripció Jornada 25 de maig

Grup Impulsor del Primer Congrés d’Educació Pública.

Recordeu que podeu venir cinc persones per centre educatiu i que poden ser de qualsevol estament de la comunitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s