Sin categoría

FORMACIÓ DEL PROFESSORAT: VÍDEO ESTUDIANTS UdL GRAU EF GESTIONS CREATIVES

EP!! No us perdeu el fantàstic vídeo que va iniciar el tercer debat de les comarques de la Plana de Lleida sobre Formació incial i formació permanent del professorat.

En el seu pas per les Terres de Lleida el Congrés ha generat aquest vídeo, es tracta d’una creació dels alumnes de la Universitat de Lleida del Grau d’ Educació Infantil Gestions Creatives i és una excel·lent eina per encetar un grup de debat entorn a com creiem que ha d’evolucionar la formació dels futurs i presents formadors.

Per mitjà d’un recurs que ens parla, més enllà de les paraules, a partir del ritme i el moviment original i creatiu de la vídeo-creació, un grup d’estudiants de Grau d’Educació Infantil de la Universitat de Lleida ens mostra de manera clara i explícita el valor de qüestionar amb intel·ligència, i com aquesta mirada crítica ens pot inspirar per imaginar les infinites possibilitats que tenim a l’abast per a fer evident que una altra educació està emergint. També ens fa palès que ja comença a ser present i ben real entre les futures generacions de docents.

Us animem a experimentar aquesta estimulant iniciativa, estem convençuts que no et deixarà indiferent!

Vídeo Gestions Creatives – Congrés Educació Pública – Formació Inicial from CongresEP on Vimeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s