Què és el Congrés?

Aquesta iniciativa sorgeix en una primera trobada entre escoles i persones relacionades amb l’educació, el món universitari i entitats diverses, per definir una iniciativa col.lectiva que comportés una acció per parlar d’educació. El resultat va ser la idea de convocar un Congrés de l’educació Pública de Catalunya.

Amb aquesta voluntat, un conjunt d’escoles ens hem constituït com a grup promotor del primer Congrés d’Educació Pública. Actuem sota el  paraigua de la Federació de MRP de Catalunya. Volem que el Congrés articuli un marc de coordinació, reflexió i intercanvi entre tots els centres educatius públics de Catalunya per fer-se present socialment i definir propostes alternatives als reptes de transformació educativa que tenim. Volem afavorir una xarxa horitzontal on el centres educatius públics siguin  motor de millora del nostre sistema educatiu.

La característica clau del Congrés és que l’organització recau en els propis centres educatius públics (educació infantil, educació primària, educació secundària, educació d’adults, educació especial…), que són els que hauran d’organitzar els debats i elaborar-ne les conclusions. Volem que el Congrés sigui la veu d’escoles i instituts a través de les seves comunitats educatives (professorat, famílies, alumnat).

El grup promotor anima a tots els centres educatius, a participar en la seva organització. I, a les persones o entitats, a col.laborar en promoure el Congrés i participar en qualsevol debat que s’organitzi. En ambdós casos, el primer pas és omplir el formulari d’adhesió.

Formulari d’adhesió per a centres

Formulari d’adhesió persones i entitats

Un pensament sobre “Què és el Congrés?”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s